B*CMS SUPPORT

Här hittar du manualer och guider som går igenom i detalj hur du arbetar med b*cms, svar på vanliga frågor om systemet, tips och annan matnyttig information för dig som använder b*cms. Lär dig mer om hur du skaffar b*cms, priser och översiktlig information här.

SAJTENS INNEHÅLL

Guider
Innehåller ett par videoguider som introducerar systemet och visar hur du använder det.

Grunderna i b*cms
Grundläggande manual för de flesta funktionerna i systemet. Här kan du läsa om hur du lägger till och ändrar artiklar, kategorier, bilder och mediafiler med mera. Manualen är under arbete.

Webbplatsinställningar
Här hittar du guider till mer avancerade inställningar som påverkar hela webbplatsen, som ändringar av layout och färger mm.

Entré och startsida
Instruktioner för hur du ställer in entrésidan (också kallad Splash) och startsidan.

Bilder och media
Artiklar om avancerade funktioner och rekommendationer för bilder och andra mediafiler.

Avancerat
Guider till avancerade funktioner i b*cms